توضیحات محصول
کاملترین مقاله ساماندهی مکانی براساس معیارهای تعلق اجتماعی
عنوان پروژه :کاملترین مقاله ساماندهی مکانی براساس معیارهای تعلق اجتماعی
فایل ذخیره شده : word و در ۲۲ صفحه
در این پست از بزرگترین سایت تخصصی معماری (کدیار) ، قصد آماده نمودن کاملترین مقاله ساماندهی مکانی براساس معیارهای تعلق اجتماعی در قالب Word و در ۲۲ صفحه نموده ایم، لذا قبل از بیان سرفصل های این مقاله به توضیح مختصری از این آن می پردازیم.
شهر بزرگترین نماد تمدن بشری است که بشر آن را برای امنیت و آسایش خود بنا نموده است. شهر تنها یک سکونتگاه نیست، بلکه آبادی است که روح اجتماع در آن دمیده شده است و از آن هویت میگیرد هویت شهری، هویت جمعی است که با تبلور عینی در فیزیک و محتوای شهر معنادار می شود و به واسطه ایجاد تداعی خاطرات عمومی در شهروندان، وتعلق خاطر شهرنشینان را به سوی شهروند شدن هدایت میکند.پس هرچند که هویت شهر خود معلول فرهنگ شهروندان آن است؛ لیکن فرآیند شهروندسازی را تحت تاثیر قرار داده و میتواند باعث تدوین معیارهایی مرتبط با مشارکت و قضاوت نزد ناظران و ساکنان گردد.
اگرچه در مطالعات طراحي شهري و كيفيت مكان، بحث هاي فراواني در ارتباط با اهميت عناصر كالبدي – فضايي، معاني، ساختارهاي اجتماعي و … در ايجاد حس مكان شده است، اما در اين بين، تحقيقات كمتري در مورد تعلق جمعي به مكان به عنوان پارامتري كه به مكان معنا و مفهوم مي بخشد، صورت گرفته است. اين مقاله با تبيين شاخص هاي روابط مذكور ، به انداز ه گيري و مقايسه آنها در محله هاي ارامنه پرداخته است. اين تحقيق نشان مي دهد كه تعلق به مكان، نقطه تلاقي عناصر كالبدي، مفاهيم ذهني فرد از مكان و ساختارهاي اجتماعي مي باشد كه در سه رابطه روحي – رواني، اخلاقي و بيوگرافيكي قابل دسته بندي مي باشد و همچنين ثابت مي كند كه تعلق جمعي به محله سنتي، بالا و قوي مي باشد و همين امر ذهنيت ساكنان محله را بر روي هويت مكان ها و تعلق به آنها تحت تأثير قرار مي دهد. همچنين روابط مذكور بر همديگر تأثير مستقيم و بسزايي داشته، طوري كه پيوند بين آنها در ايجاد تعلق جمعي غير قابل انفكاك مي باشد.
فهرست مطالب:
- چکیده
- مقدمه
- بيان مساله
- اهداف
- فرضيه ها
- پيشينه تحقيق
- تعريف نظري و عملي متغيرها يا شاخص ها
- مبانی نظری و ادبیات تحقیق
- مفهوم حس تعلق اجتماعي
- مشاركت سياسي
- ضرورت تعريف و تبيين مفهوم محلّه
- مفاهيم و تعاريف محلّه
- ويژگي محله هاي شهري
- اصول و معيارهاي پايداري محلّه
- نقش مؤلّفه های حس تعلّق محلّه ای در افزایش مشارکت
- نتیجه گیری
- منابع
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.