نقش طبيعت در سازه هاي معماري
عنوان درس: انسان طبيعت معماري
عنوان پروژه : نقش طبيعت در سازه هاي معماري/بررسي كارهاي فرای اتو
فایل ذخیره شده: (ppt) پاورپونت ۶۹ اسلاید
نقش طبيعت در سازه هاي معماري
با سلام خدمت تمامی دوستان و همراهان همیشگی کدیار ، در این پست به درس انسان طبيعت معماري با موضوع برخي از سازه هاي معماري با الهام از طبيعت می پردازیم این پروژه در قالب پاورپونت زیبا و در ۶۹ اسلاید برای شما دوستان آماده شده است که میتوانید آن را در پایین صفحه دانلود کنید.حال به توضیح مختصری از این مقاله در وب سایت تخصصی معماری کدیار می پردازیم .با ما همراه باشید.
نقش طبيعت در سازه هاي معماري
پيدايش معماري بوسيله ي انسان به روشني مشخص نيست انسان كه زندگي را از غار آغاز كرد و بر اثر چه عواملي به فكر ايجاد سر پناه براي خويش نائل گرديد جاي سوال دارد .
از غاري كه زندگي مي كرد الهام گرفت يا از درختي كه سايباني مناسب در فصل گرما بود . بهرحال انسان پيش از تاريخ به هر نحو كه بود موفق به ايجاد آثار معماري گرديد
آنچه كه مسلم است الهام از ساختارهاي طبيعي در سازه هاي معماري نقش اساسي دارد.
ساختارها در طبيعت به گونه اي متعادل در كنار همديگر قرار گرفته و همه اینها نمونه های عالی برای الگو گرفتن می باشد.
فرای اوتو(سازه های کابلی وچادری)
فرای اوتو شناخته شده ترين معمار و مهندس آلمان غربی در سازه های کابلی و سقفهای معلق می باشد که فارغ التحصیل دانشگاه فنی برلین در سال ۱۹۵۲ می باشد.
فرای اتو های اکولوژیک تبدیل شده است .
اولین بررسی جامع از کارهای کامل وی همانن، دارنده مدال طلای RIBA ۲۰۰۵ ، که به واسطه سازه های چادری و کششی خلاقانه اش در سطح بین المللی شناخته شده ، با بهره گیری از تکنولوژی مدرن و تحقیقات در زمینه فرم های طبیعی ، به یک پیشرو در زمینه سازه های سبک و ساختمان د غرفه آلمان غربی در نمایشگاه مونترال ۱۹۶۷ و سقف ورزشگاه المپیک مونیخ ۱۹۷۲ می باشد .