شرح ساختار
سیستم های ساخت و ساز خشک (درای وال)، ساختارهای سبک و مقاوم در برابر زلزله ای هستند که از ترکیب پنل های گچی (و یا پنل های سیمانی) و پروفیل های سبک فولادی گالوانیزه ساخته می شوند. از ترکیب این دو عنصر، چهار ساختار زیر حاصل می شود:
- دیوارهای جداکننده
- سقف های کاذب
- دیوارهای پوششی
- پوشش های مقاوم در برابر حریق
دیوارهای جداکننده کناف ایران
دیوارهای غیر باربر است که شامل یکسری قابهای فلزی میباشد که صفحات گچی بوسیله پیچ مخصوص بر روی آن نصب میشود. سطح این صفحات بوسیله بتونه و نوارمربوط درزگیریشده، بطوریکه در انتها یک سطح یکپارچه وبدون درز خواهیم داشت که قابلیت رنگ آمیزی و یا هر نوع پوشش نهایی دیگر را خواهد داشت.
قابل اجرامباشند.W111-W112-W115-W116ودر نوع
سقفهای کاذب مشبک کناف از شبکه سازه های سپری(یا U شکل) و تایل های گچی تشکیل می شوند. شبکه مذکور بوسیله آویزهای قابل تنظیم به سقف اصلی متصل گردیده و سپس تایل های گچی درون این شبکه قرار می گیرند. نصب سریع و آسان، دسترسی آسان به فضای تاسیساتی پشت سقف کاذب و تعمیر و نگهداری آسان از جمله ویژگیهای این ساختار می باشد.
سقفهای کاذب یکپارچه، بدون درز بوده و ساختار آنها از اتصال صفحات روکش دار گچی به زیرسازی فولادی که به سقف اصلی متصل می باشد، تشکیل می شود. این ساختار از نظر معماری بسیار منعطف بوده و در ساخت سقفهای معلق تزئئینی(دکوراتیو) کاربرد ویژه دارد. اجرای سریع و آسان، عبور آسان تاسیسات مکانیکی و الکتریکی، انعطاف معماری بالا و امکان دستیابی به محاسنی نظیر عایق حرارتی و صوتی و مقاومت در برابر حریق و رطوبت از ویژگی های این ساختار می باشد.
خصوصیات سیستم های کناف:
سیستم های ساخت و ساز خشک از سرعت و دقت اجرایی بسیار بالاتری نسبت به روش های قدیمی ساخت ( بنایی )، برخوردار می باشند و به دلیل سبک بودن و نوع دسته بندی محصولات، حجم حمل و نقل مصالح به کارگاه را کاهش داده و در مصرف انرژی و هزینه های ساخت صرفه جویی قابل ملاحضه ای را امکان پذیر ساخته اند. انتخاب این سیستم ساخت در مرحله طراحی و محاسبات سازه ای باعث کاهش جرم کلی ساختمان و کم شدن ابعاد تیرها و ستون ها خواهد شد و در حین بهره برداری ضمن عدم تاثیر منفی بر سازه های اصلی ، در برابر زمین لرزه هایی با شدت بالا و مقاوم خواهند بود. ساختارهای ایجاد شده با این سیستم، عایق حرارتی و صوتی مناسب و مقاوم در برابر رطوبت می باشند.
از دیگر قابلیت های این سیستم سهولت در انجام هر گونه تعمیرات جزئی، تغییرات با توجه به نیازها یا کاربری بنا و دسترسی به تاسیسات می باشد. با استفاده از ساختارهای مقاوم در برابر حریق می توان سازه و یا فضاهای مورد نظر ساختمان را در مقابل آتش مستقیم تا ۲ ساعت مقاوم نمود. سیستم های کناف با هدف استفاده بهینه از انرژی و منابع طبیعی ، صرفه اقتصادی، سرعت، کیفیت، و تطابق با نیازهای متعدد جامعه امروزی طراحی شده اند.
مزایای سیستمهای درای وال
مقاوم در برابر زلزله
کاهش وزن کلی ساختمان بر روی فونداسیون و سازه
اقتصادی بودن بدلیل سبکی وزن اجزای متشکلهنصب سریع و آسان نصبت به مصالح سنتی
صرفه جویی در مصالح
امکان رنگ آمیزی،کاشیکاری و انواع اندودها پس از نصب
سهولت دسترسی به تاسیسات مکانیکی و برقی
قابلیت ترمیم و تعویض
امکان اتصال هرگونه تجهیزات
عایق حرارت،رطوبت و صوت
مقاوم در برابر آتش
قابلیت محافظت در برابر انواع اشعه ایکس و کبالت
سقف های کاذب شبکه ای
سقف های کاذب گچی روکشدار کناف ایران
اجرا بصورت قرارگیری در شبکه های گالوانیزه(کلیک)
سیستم سازه سقفی c
یکی از کاربردیترین انواع سیستم سقف های کاذب میباشد که نصب آسان و قیمت مناسب را یکجا گرد هم آورده است.تایلهای سقفی بر روی شبکه فلزی گاوانیزه که از سقف اصلی آویزان شده اند چیده میشوند.
پهنای استاندارد شبکه های آویزان ۲۴میلیمتر بوده اما برای زیبایی بیشتر پروفیلهای سپری ۱۵ میلیمتری نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
پانلهای سقفی با لبه پنهان علاوه بر کم کردن دید به شبکه فلزی سازه ،امکان خلاقیت در طراحی را ایجاد مینماید.
با جابجایی هریک از تایلهای سقفی به راحتی میتوان به فضای تاسیساتی پشت سقف دسترسی پیدا کرد.تایلهای سقفی با توجه به تنوع تولید در ابعاد مختلف و همچنین تنوع در طرح و بافت سطح تایل گزینه های بیشماری را در اختیار طراحان قرار میدهد.
الحاقاتی مانند نصب چراغها ،بلندگوها،خروجی دستگاههای تهویه مطبوع،سیستم اطفاء حریق، سیستم مدار بسته براختی در سیستم سقف شبکه ای قالب اجرا می باشد.
انواع صفحات روکشدار گچی کناف ایران
ساده RG
ابر رطوبت MR
مقاوم در برابر حریق FR
مقاوم در برابر حریق و رطوبت FM
ابعاد صفحات روکشدار گچی کناف ایران
عرض: ثابت۲۰/۱ متر
طول: ۴۰/۲ – ۵۰/۲ – ۸۰/۲ – ۳متر
ضخامت: ۶ – ۸ – ۵۰/۹ – ۵۰/۱۲ – ۱۵ – ۱۸ میلیمتر
دیوارهای جداکننده کناف – کاربردهای ویژه
دیوار خارجی ساختمان
در این ساختار از صفحات مسلح سیمانی Aquapanel بعنوان لایه خارجی دیوار استفاده میشود.در ایران معمولا از قطعات سنگ،آجر و پلاک در نماها استفاده میشود که بصورت دوغابی بر بدنه دیوارهای خارجی استفاده میشوند.عدم وجود اتصال ناسب میان این قطعات و بدنه دیوارها موجب میشود که در هنگام وقوع زلزله،جابجایی و لرزشها تحمل نکرده و نما فرو بریزد. سیستم دیوار خارجی آکواپنل بعنوان ساختاری کاملا ایمن در برابر زلزله راه حل این مشکل است.
از دیگر مزایای لین ساختار،استفاده از عایق پشم معدنی میباشد که بطور همزمان موجب بهسازی حرارتی و صوتی ساختمان میشود.
دیوار تاسیساتی:
با اجرای دولایه ی عبور تاسیسات مکانیکی و الکتریکی استفاده نمود.قرارگیری تاسیسات در فضای خالی دیوار و دفن نشدن آن در داخل دیوار،علاوه بر رفع مسئله خوردگی و کاهش هزینه تعمیرات،دسترسی به تاسیسات و تعمیرات و نگهداری را در مرحله بهره برداری آسان میکند.
سقف کار شده توسط صفحات روکشدار گچی
سقف کار شده توسط صفحات روکشدار گچی بعد از بتونه کاری ونقاشی
طراحی جهت اجرای کناف
اجرای کناف بعد از طراحی
زیرسازی جهت اجرای کناف سقف
اجرای کناف بعد از اتمام زیرسازی
زیرسازی جهت اجرای کناف دیوار
——————————————————————————