بررسی کامل تاریخچه معماری در ایران(پاورپوینت)
عنوان پروژه :بررسی کامل تاریخچه معماری در ایران(پاورپوینت)
فایل ذخیره شده : پاورپوینت و در ۷۸ اسلاید
در این پست از بزرگترین سایت تخصصی معماری (کدیار) ،به بررسی کامل تاریخچه معماری ایران در قالب پاورپوینت در ۷۸ اسلاید در اختیار شما دوستان قرار می دهیم . در ادامه همین پست قبل از بیان فهرست پروژه به توضیح مختصری از پروژه اشاره میکنیم. با ما همراه باشید.
سرزمین ایران پیش از ورود آریاییها، اقوام گوناگونی را در خود جای دادهاست. اقوامی مانند ماننا، لولوبی، گوتی، کاسی، ایلامی که هر یک دارای حکومتهایی بودند. آریاییها پس از ورود با اقوام بومی امتزاج پیدا کرده و بعدها تمدنهای درخشان ماد و هخامنشی، پارت و ساسانی پدیدار گردیدند.
معماری از قدیمیترین هنرها در ایران است. آثار برجای مانده از معماری نشان دهنده آن است که ایران از کانونهای نخستین شهرسازی، سدسازی و مهندسی بودهاست. سابقه این هنر حداقل از ۵ هزار سال پیش از میلاد مسیح تا عصر حاضر نمونههای فراوانی از سوریه تا هندوستان شمالی و کنارههای چین، از قفقاز تا زنگبار پراکندهاست و از تنوع خاصی برخوردارند. به طوری که یکی از معماران آمریکایی به نام پوپ در این زمینه نوشتهاست که بناهای ایرانی گوناگون است. از کلبههای دهقانی و قهوهخانه و کوشکها گرفته، تا زیباترین و با شکوهترین ساختمانهایی که در جهان وجود دارد.
آثار معماری ایران بیش از هر چیز مذهبی هستند و دارای خصلت نیایشی میباشند. آداب و رسوم، مراسم مذهبی، روحیه، اخلاقیات، اندیشه و عقیده نسلها در معماری ایران انعکاس واضحی دارد. وبا وجود اینکه در طی دورانهای مختلف تحولات چشمگیری داشتهاست، دارای ویژگیهای خاصی است که این اصول حفظ گردیدهاست. این آثار را میتوان در ادوار تاریخی مختلف بررسی کرد
فهرست پاورپوینت :
- تعریف معماری
- تاریخچه معماری در ایران
- شیوه های معماری ایران
- شیوه های هفتگانه معماری ایران:
شیوه پارسی:
- خلاصه ويژگيهاي شيوه معماري دوره پارسي
شیوه پارتی:
- خلاصه ویژگی های شیوه معماری پارتی (اشکانی )
- خلاصه ویژگی های شیوه معماری پارتی (ساسانی )
شیوه خراسانی:
- خلاصه ویژگی های شیوه معماری خراسانی
شیوه رازی:
- خلاصه ویژگی های شیوه معماری رازی
شیوه آذری:
- خلاصه ویژگی های شیوه معماری اول آذری
- خلاصه ویژگی های شیوه معماری دوم آذری (شیوه سمرقند)
شیوه اصفهانی:
- خلاصه ویژگی های شیوه معماری اصفهان (اول)
- خلاصه ویژگی های شیوه معماری اصفهانی دوم (شیوه شیراز )
شیوه اختلاط :
- منبع